Blog, Strana 18

Už jste slyšeli o mýdlovém ořechu?

Mýdlové ořechy se v Indii a Nepálu používají od pradávna jako přírodní prací prostředek. Pro tyto činnost se využívají skořápky z ořechů, které suší a balí do plátěných sáčků. Skořápky totiž obsahují...

Víte, co je to tomatillo?

Orientujete se ve zdravé stravě a víte, co znamená goji, liči a další plody. Víte, jak působí na vaše tělo a zdraví, možná je i pravidelně konzumujete. Víte však, co je to tomatillo? Jaké má účinky na...

Jaké suroviny jsou vhodné pro raw stravu?

Raw strava – někdy také syrová či „živá“ je strava, která neprošla tepelným zpracováním – zahřátím nad 45°C. Proč? Tepelnou úpravou se ničí nutriční hodnoty potravin, enzymatická aktivita a mění se ...

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz