Hodnocení obchodu

4,9 117 hodnocení
5
107x
4
7x
3
2x
2
1x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
MR Avatar autora Markéta Rejmanová | 6.12.2019
Maximální spokojenost - nechali jsme si zhotovit firemní balíčky (se stuhou v našich firemních barvách a komplimentkami s vánočním přáním) a vše dopadlo na výbornou. Koše byly krásně zabaleny a rychle dodány. Paní Palečková, s kterou jsme komunikovali, je velmi ochotná a vstřícná. Určitě jsme ve Zdravém koši nenakupovali naposledy :-)
JS Avatar autora Josef Seidl | 3.12.2019
jsem velmi spokojen
JS Avatar autora Jiří Souček | 3.12.2019
Rychlost, ochota a vstřícnost. Rozhodně doporučuji
MM Avatar autora Martina Matějková | 2.12.2019
Rychlost vyrizeni, kvalitni peclive zabaleni, darecky k nakupu. Jsem spokojena.
ZV Avatar autora Zdeňka Valentová | 26.11.2019
Jsem maximálně spokojená,výborná komunikace,krásné balení,vše dorazilo v pořádku.Lenka Palečková je profesionálka na svém místě,děkuji.
LP Avatar autora Lenka Palečková (Administrátor) 26.11.2019
Vážená paní Zdeno, mockrát děkujeme za hodnocení. Primárně patří velké díky mým kolegům, Jiřince, Pavlínce, Ivovi, Vaškovi, Ivetce, Evě, Mílovi a dalším, kteří pracují na 100% každý den. Připravují pro Vás kornouty s oříšky, aranžují dárkové koše, hrají si se stuhou a dekorací , prostě dávájí dárkům duši Zdravého koše a lásku v podobě HANDMADE práce. Ještě jednou velké DĚKUJI, protože Vaše pochvala nám dodala energii na další tři týdny předvánočního shonu. Mějte se krásně a zachovejte nám přízeň. Lenka P.
AH Avatar autora Alena Horká | 25.11.2019
Maximální spokojenost - skvělá komunikace, rychlost dodání a především výborné produkty. Doporučuji.
LP Avatar autora Lenka Palečková (Administrátor) 25.11.2019
Vážená paní Horká, je 19:10 hod, stále pracujeme na zakázkách, jsme unaveni, vidina konce je v nedohlednu..., ale Vaše milá slova nás povzbuzují a ženou kupředu :-) Mockrát Vám děkujeme!!! Tým Zdravýkoš.cz
JV Avatar autora Jaroslav Vondrák | 25.11.2019
Kvalita - nejvyšší počet bodů, dodání ještě rychlejší, než rychlé a komunikace? Ta tomu dává punc korektnosti, solidnosti i vstřícnosti. Mohu vřele doporučit.
LP Avatar autora Lenka Palečková (Administrátor) 25.11.2019
Vážený pane Vondráku, z celého srdce Vám děkujeme. Váš krásný komentář nás drží na nohou v tomto předvánočním shonu. Milá slova moc potěší a vždy dodají energii. Děkujeme! Za tým Zdravýkoš.cz, Lenka
MS Avatar autora Miroslav Soukup | 22.11.2019
Tento obchod doporučuji
KN Avatar autora Kateřina Novotná | 22.11.2019
Skvělá komunikace s obchodem, krásné balení, kvalitní výrobky. Mohu jen doporučit!
LH Avatar autora Lenka Hanousková | 21.11.2019
spokojenost,rychlé dodání,kvalitní produkty
ZK Avatar autora Zuzana Kadeřábková | 21.11.2019
Výborná komunikace i rychlost dodání. Pouze byl uvnitř zásilky porušeny 1 kornout (z 5) takže ho nelze věnovat jako dárek.
LP Avatar autora Lenka Palečková (Administrátor) 21.11.2019
Paní Kadeřábková, děkujeme za recenzi. Z důvodu špatního zacházení přepravcem zřejmě došlo k prasknutí. Napište mi prosím ,o který kornout se jedná a my Vám pošleme Vám nový. Pište na mail lenka.paleckova@zdravykos.cz. Děkuji moc. Krásný den,Lenka
D Avatar autora Diana | 21.11.2019
Skvělá komunikace, rychlé odeslaní, pekná prezentace, výborné produkty, vřele doporučuji.
LP Avatar autora Lenka Palečková (Administrátor) 21.11.2019
Vážená paní Diano, děkujeme moc za zpětnou vazbu. Snažíme se stále pracovat na maximum i v tomto hektickém předvánočním období. Jsme rádi, že se Vám naše práce líbí. Mějte krásné a pohodové svátky, Zdravýkoš.cz
MK Avatar autora Martin klůfa | 21.11.2019
Velmi spokojený
LP Avatar autora Lenka Palečková (Administrátor) 21.11.2019
Moc Vám děkujeme. Těší nás Vaše spokojenost. Mějte se krásně, Lenka
RV Avatar autora Radoslav Vnenčák | 20.11.2019
velmi spokojen
FK Avatar autora František Kohut | 19.11.2019
Jsem nadšená. Kvalitou, krásně zabaleno a rychlé dodání.
LP Avatar autora Lenka Palečková (Administrátor) 21.11.2019
Moc si vážíme každé recenze, děkujeme Vám. S přáním hezkých dní, Zdravýkoš.cz
SL Avatar autora Světlana Librová | 19.11.2019
Vstřícnost, kvalita a rozumné vyřešení případného problému.
LP Avatar autora Lenka Palečková (Administrátor) 21.11.2019
I my se někdy popleteme, jsme jen lidi:-) Ale každou situaci řešíme se zákazníkem individuálně a vždy k jeho spokojenosti Protože na vás, nám záleží. Krásné svátky přeje Zdravýkoš.cz
ZK Avatar autora Zuzana Kubátová | 19.11.2019
Rychlé dodání, spokojenost
MF Avatar autora Michaela Fučíková | 17.11.2019
Doporučuji. Kvalita, spokojenost.
LV Avatar autora Lucie Vášová | 15.11.2019
Můžu jen doporučit. Rychlé vyřízení objednávky. Vše v pořádku.
HF Avatar autora Hana Forejtova | 15.11.2019
Spokojenost, určitě doporučuji...