Rychlotesty pomáhají odhalovat závažné zdravotní obtíže

Rychlotesty můžeme provádět v klidu a pohodlí domova a díky nim odhalíme celou řadu zdravotních obtíží. Jejich spolehlivost je velmi vysoká a výsledky známe během několika minut. Veškeré důležité informace o správných metodách a postupech, které rychlotesty doprovázejí, nalezneme jako součást příbalového letáku v jednotlivých sadách určených pro domácí testování.

V případě pozitivního výsledku je vždy potřeba ihned navštívit lékaře, který provede potřebná vyšetření pro stanovení léčby.

Jaké druhy rychlotestů se vám nabízí?

Jednotlivé verze testů pro domácí testování vznikaly díky vývoji profesionálních testů. Tyto rychlotesty jsou vhodné jak pro rodiny, tak i pro společnosti nebo sportovce.

Pokud máte příznaky společné pro alergii a infekci a nejste si jisti, o jakou zdravotní obtíž se jedná, pomůže vám Rychlotest Alergie, který je určený pro detekci alergenů v krvi.

C-reaktivní protein (CRP) je nespecifický marker. Produkují jej především játra a pomáhá v případě stanovení infekce bakteriálního původu nebo jiných onemocnění zánětlivého charakteru.

Intolerance lepku – celiakie je autoimunitní onemocnění související s tenkým střevem. Mezi jeho typické příznaky patří chronické průjmy, bolesti břicha, hubnutí, anémie, nadýmání, chronická únava a v případě malých dětí také pomalý růst. Rychlotest Gluten Alarm detekuje IgA protilátky související s celiakií.

Jedná se o samodiagnostický rychlotest, který detekuje v krvi protilátky Helicobacter pyroli, což je bakterie, která napadá žaludeční sliznici. Tato bakterie bývá často příčinou chronické gastritidy nebo žaludečních vředů.

Tento samodiagnostický rychlotest kontroluje fyziologický stav jater tím, že měří zvýšenou hladinu ALT a AST – jedná se o transaminálny enzymový průzkum. Tyto druhy enzymů se z jater uvolňují v případě jejich poranění nebo onemocnění. 

Rychlotest Ledviny detekuje albumin v moči. Jeho vyšší nebo naopak nižší hladina je příčinou celé řady zdravotních obtíží.

Lymská borelióza se objevuje nejčastěji po štípnutí klíštěte, někdy i jiného infikovaného hmyzu. Samodiagnostický test detekuje boreliózu z krve.

PSA je prostatický specifický antigen. Jeho zvýšená hladina se může objevit v důsledku karcinomu prostaty, infekce prostaty nebo nezhoubného zvětšení prostaty. Samodiagnostický test tento antigen diagnostikuje z krve.

Tento rychlotest je vhodnou volbou v případě výskytu infekce v krku. Pomocí něj snadno určíme výskyt streptokokové bakterie skupiny A.

Tento samodiagnostický test detekuje protilátky proti Treponema pallidum. Jedná se o bakterii, která je původcem onemocnění syfilis.

Jedná se o samodiagnostický test, který detekuje sníženou činnost štítné žlázy tím, že měří hladinu TSH (hormon). Díky tomu pomáhá odhalovat abnormální činnost štítné žlázy.

Těhotenský test z krve je přesnější, než ten, který se provádí z moči. Detekuje přítomnost hormonu hCG a indikuje těhotenství již po několika dnech.

Tento samodiagnostický rychlotest detekuje krev ve stolici, díky čemuž pomáhá odhalovat anomálie objevující se v trávicí soustavě.

Určuje hladinu železa v krvi.

Jedná se o zvýhodněnou sadu testů pro ženy, která obsahuje rychlotesty Štítná žláza, CRP, Ledviny a Železo.

Zvýhodněná sada testů pro muže obsahuje samodiagnostické testy Prostata, CRP, ledviny a Trávicí soustava.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz