Rychlotest Syfilis

Syfilis se řadí mezi pohlavně přenosné infekce a v současné době se stále častěji objevuje rostoucí křivka zvyšujícího se počtu nemocných. Jedná se o problém celosvětový.

Příznaky

Příznaky se liší a to v závislosti na vývojovém stadiu infekce. V primární fázi se, ve většině případů, objeví tvrdý červený vřed, velmi často v oblasti genitálií nebo konečníku. Není bolavý.

Syfilis způsobuje Treponema pallidum, která se do těla dostává při pohlavním styku. Někdy však může k přenosu dojít i kontaminovanými předměty nebo infekcí vyskytující se v děloze.

Diagnóza se provádí pomocí krevních testů, případně vizuálně (pokud se objevily příznaky choroby).

Léčba

Její délka závisí na jednotlivých fázích. V raném stádiu bývá účinné podávání antibiotik. V závažných případech musí být daná osoba hospitalizovaná na infekčním oddělení nemocnice. I po odeznění nemoci je potřeba pravidelná kontrola pomocí odběrů krve a to v průběhu minimálně dvou let. Včasná diagnóza je zárukou rychlejšího léčebného postupu.

Rychlotest Syfilis

Samodiagnostický test na syfilis funguje na principu detekce protilátek proti Treponemě pallidu ve vzorku krve.

Samotestování je jednoduché a rychlé. Otestovat se můžete sami, v pohodlí domova a diskrétně. Výsledek znáte do několika málo minut a to z kapky krve. Test je vysoce spolehlivý – až 97 %.

Pokud zjistíte pozitivní výsledek, je potřeba ihned navštívit lékaře, který provede další potřebná vyšetření. Včas stanovená přesná diagnóza pomůže při určování vhodné léčby. Díky tomu můžete zabránit vzniku závažnějších zdravotních obtíží.

Protože rychlotest lze použít pouze jednou, je potřeba přesně dodržet všechny postupy spojené s testováním, jen to bude záruka správného a přesného výsledku. Veškeré pokyny spojené s testováním jsou uvedené v příbalovém letáku vloženém u testu.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz