Pochutnejte si na lyofilizovaném ovoci

Pochutnejte si na lyofilizovaném ovoci

Že čerstvé ovoce je zdravé a našemu tělu poskytuje nejen vitamíny, ale i minerály, antioxidanty, vlákninu, stopové prvky a celou řad dalších užitečných látek, to ví každý. Už jste ochutnali ovoce lyofilizované? Pokud ne, je ten správný čas.

Co je lyofilizované ovoce a jaké výhody našemu tělu nabízí?

Jedná se o ovoce, které je sušené hlubokým mrazem, za velmi nízkého tlaku. Díky tomuto postupu voda nemrzne a nepoškozuje se tak původní struktura plodů. Kromě toho během tohoto zpracovatelského postupu v ovoci zůstávají zachované všechny tělu prospěšné látky. Neobsahuje žádné přidané cukry, přesto je velmi lahodné. Oproti tomu ovoce sušené klasickým způsobem obsahuje přirozených cukrů větší množství. Také v něm nenaleznete žádná barviva, barva ovoce je přirozená. Při správném skladování vám vydrží dlouhou dobu, pokud je tedy dříve nesníte.

Během tradičního sušení prochází ovoce teplem v sušičce. Může tak ztratit nejen svoji původní barvu, ale někdy i lahodnou chuť.

Při lyofilizaci se nejprve ovoce zmrazí a teprve následně je umístěné do sušičky. Díky tomuto postupu a nižšímu tlaku se voda v ovoci obsažená promění na páru. Díky sušení ve vakuu ovoce nemění svůj tvar, barvu, neztrácí chuť a zachovává si všechny tělu prospěšné látky, které nabízí ovoce čerstvé.

Pokud tedy hledáte zdravou alternativu pro svačinu nebo zdravé mlsání, třeba k televizi, pak je lyofilizované ovoce tou správnou volbou. Je to totiž 100% přírodní produkt.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení