LYOFILIZOVANÉ OVOCE

Nejprodávanější

379 jahody lyo bez loga
699 Kč –4 %
Původně: 699 Kč  (–4 %)
668 Kč
385 maliny lyo bez loga
1 403 Kč –3 %
Původně: 1 403 Kč  (–3 %)
1 362 Kč
445 boruvky lyo bez loga
785 Kč –9 %
Původně: 785 Kč  (–9 %)
715 Kč
25 položek celkem
ananas lyofil bez loga
1 218 Kč –7 %
1 129 Kč

Lyofilizovaný ananas mrazem sušený 100% přírodní 

ZK-PRODUKT-1011
ananas lyofil bez loga
589 Kč

Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává...

10734
banán lyofil. bez loga
800 Kč –5 %
761 Kč

Lyofilizované banány mrazem sušené 100% přírodní

ZK-PRODUKT-1008
banán lyofil. bez loga
429 Kč –7 %
400 Kč

Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává...

10737
445 boruvky lyo bez loga
1 462 Kč –5 %
1 389 Kč

Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává...

10752
445 boruvky lyo bez loga
785 Kč –9 %
715 Kč

Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává...

10755
broskve lyofil. bez loga
1 045 Kč

Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává...

10758
broskve lyofil. bez loga
558 Kč

Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává...

10761
brusinky lyofil.bez loga
1 625 Kč –5 %
1 544 Kč

Lyofilizované brusinky mrazem sušené 100% přírodní 

ZK-PRODUKT-1009
brusinky lyofil.bez loga
819 Kč –3 %
792 Kč

Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává...

10740
černý rybíz lyofil.¨bez loga
Nejprodávanější
808 Kč –5 %
768 Kč

Lyofilizovaný černý rybíz mrazem sušené ovoce 100% přírodní 

ZK-PRODUKT-1007
černý rybíz lyofil.¨bez loga
409 Kč –1 %
404 Kč

Mrazem sušený černý rybíz, který má zachovanou barvu, tvar...

10743
7c0407a3372934810c678c3b3075ef8c
994 Kč –5 %
945 Kč

Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává...

16079
379 jahody lyo bez loga
1 444 Kč

Lyofilizované jahody mrazem sušené 100% přírodní 

ZK-PRODUKT-975
379 jahody lyo bez loga
699 Kč –4 %
668 Kč

Mrazem sušené plátky jahod, které mají zachovanou barvu, tvar...

10746
Nahoru
Další produkty

Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz