Dušené fazolky s tymiánem a ořechy

fazolky-recept

Ingredience

500 g fazolových lusků
lžíce olivového oleje
4 stroužky česneku
1 cibule
1 snítka tymiánu
200 ml zakysané rostlinné smetany
svazek bylinek
hrst vlašských ořechů

Instrukce

  1. Fazolové lusky očistěte, omyjte a nechte okapat.
  2. V kastrolu nebo hlubší pánvi rozehřejte olej, vsypte nakrájenou cibuli a plátky česneku a osmahněte.
  3. Přidejte lusky, ještě chvíli opékejte a přidejte spařená, oloupaná a nakrájená rajčata, osolte, opepřete, přidejte tymián a duste ve vlastní šťávě pod poklicí do měkka.
  4. Do zakysané smetany vmíchejte bylinky a podle chuti osolte.
  5. Překrájené ořechy opražte nasucho na pánvi.
  6. Lusky při podávání doplňte bylinkovou smetanou a posypte opraženými ořechy.
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení