Zdravýkoš na Hitrádio City

Celý první listopadový týden jste mohli soutěžit s moderátory Hitrádia City o naše dárkové koše v hodnotě 5000 Kč.

Jak dárkové koše vypadaly a kteří moderátoři je sestavovali? Podívejte se sami.

První Zdravý koš sestavil Michal Klein, kterého znáte z Hitrádia City už několik let. Teď ho můžete slyšet každé všední dopoledne od 9 do 12 hodin. Michal sestavil Zdravý koš s názvem „do práce – pro sebe a kolegy “. Najdete v něm třeba kornouty s oříšky na zobání u počítače, ale taky nejrůznější crackery a sušenky. A protože důležitý je přísun vitamínů, můžete kolegům díky Michalovu Zdravému koši dopřát porci „Cčka“ nebo kolagenové tablety na pleť – což udělá radost zejména kolegyním…Zdravý koš do práce – pro sebe a kolegy od Michala Kleina je to nejlepší, co můžete v pondělí na začátku týdne vyhrát.

Druhý Zdravý koš sestavil Johan Mádr, kterého znáte jako moderátora Snídaně šampionů. Vysíláme každý všední den, od 6 do 9. Johan ale sestavil Zdravý koš s názvem „ po práci – legraci“. Nejenom, že v něm najdete spoustu pochutin, které se hodí právě v době, kdy už nemusíte myslet na pracivní povinosti. Takže kromě kornoutů s oříšky a sušenými plody, které dodají energii, tu najdete multivitaminové tablety, zázvorový sirup, který posílí imunitu, a ti co, mají za sebou opravdu těžký den uvítají lahev prvotřídní Jelínkovy slivovice nebo ikonického nápoje z Karlových Varů. Zdravý koš – Po práci – legraci, od Johna Mádra, je to nejlepší na úterní den.

Třetí Zdravý koš sestavil Ondra Havel, kterého znáte jako moderátora Snídaně šampionů. Vysíláme každý všední den, od 6 do 9. Ondra sestavil Zdravý koš s názvem „Pracovní naladění“. Nechal se inspirovat názvem povzbuzujícího bylinkového čaje. K němu si můžete na startu dne vychutnat probiotickou kaši. Ondrův Zdravý koš obsahuje spousty vitaminových a potravinových doplňků, ale například i přípravek na podporu správné hladiny testosteronu. Zdravý koš „Pracovní naladění“ od Ondry Havla je ideální porce zdraví na půlku týdne.

Čtvrtý Zdravý koš sestavila Kateřina Pechová, kterou znáte jako moderátorku odpoledního @hitradiocity937. Vysílá každý všední den od 12 do 15. Kateřina sestavila Zdravý koš s názvem „Zlaté odpoledne“. Celý koš je laděný do zlatavé barvy a rozsvítí Vám den stejně jako Kateřinin úsměv. Najdete tu nejenom vitaminové doplňky, které dodají tělu vše potřebné, ale také třeba opalovací máslo pro zlatavou barvu vaší pleti, dozlatova opečenou bruschettu, zlatavý mok ze zázvoru a dozlatova oděnou lahev Prosseca. Zdravý koš s názvem „Zlaté odpoledne“ od Kateřiny Pechové Vám rozzáří čtvrteční den.

Poslední Zdravý koš pro Vás sestavil Lukáš Barczay, kterého znáte z vysílání Hitrádia City mnoho let. Vysílá každý všední den od 15 do 18 a denně pro Vás připravuje také dnes už legendární Tajemný rok. Lukáš sestavil Zdravý koš s názvem „Tajemství oříšku“. Celý koš je plný pouze oříšků různých druhů – od mandlí, přes lískové, až po pistácie nebo pekanové ořechy. A protože oříšky jsou výborné k vínu, lahev nechybí. Zdravý koš s názvem „Tajemství oříšku“ od Lukáše Barczaye je to nejlepší, co můžete vyhrát na závěr náročného pracovního týdne..

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz