Přírodní opalovací másla pro zdravé opalování

Že velké množství slunečního záření má negativní vliv na naši pokožku, ví každý z nás. Také je všeobecně známo, že je potřeba ji chránit pomocí vhodně zvolených opalovacích krémů nebo krémů s ochranným faktorem. Tyto prostředky také zná každý z nás. Ne každý však ví, že k ochraně pokožky můžeme použít i přírodní opalovací másla. Seznamte se s některými z nich.

Jedná se o 100 % přírodní produkt s obsahem beta-karotenu, mrkvového extraktu a přírodních olejů. Neobsahuje žádné parabeny ani barviva. Podporuje zdravé a dlouho trvající opálení a ochranu, pokožce poskytne zlatavou barvu a brání procesům předčasného stárnutí. Kromě toho je voděodolné, takže jej velmi snadno využijete i u vody. Jakmile jej začnete natírat na pokožku, změní svoji konzistenci na olej a díky tomu se velmi snadno roztírá i vsakuje. Pro maximální využití všech vlastností, které toto máslo nabízí, je potřeba jej aplikovat před sluněním a opakovaně pak po koupeli nebo osušení ručníkem.

Obsahuje nejen vzácný bio arganový olej, ale také beta-karoten a vitamín E. Tato směs podporuje rychlejší opálení pokožky, které vydrží po velmi dlouhý čas. Arganový olej má navíc zjemňující účinky a společně s vitamínem E chrání pokožku proti vysoušení a předčasnému stárnutí. Máslo je voděodolné a velmi snadno se aplikuje. Můžete jej použít i pro děti ve věku od tří let.

Tento druh opalovacího másla nabízí unikátní směs kokosového oleje, beta-karotenu a vitamínu E, která podporuje rychlejší, avšak dlouho trvající opálení. Kromě toho chrání proti vysušení. Jeho výhodou je i voděodolnost a velmi snadná aplikace. Kokosový olej pokožku příjemně promastí a vitamín E, společně s beta-karotenem, ji ochrání. Opalovací máslo je vhodné i pro dětskou pokožku ve věku od tří let.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz