Pochutnejte si na Yuzu Tea

Pochutnejte si na Yuzu Tea

Yuzu Tea patří mezi tradiční korejské nápoje. Pro jeho výrobu se používají citrusy Yuzu a med. Obsahuje velké množství vitamínu C a antioxidanty. Neobsahuje kofein, lepek, laktózu ani přidaná barviva.

Jak si vychutnat Yuzu Tea?

Lze si z něj připravit lahodný horký nápoj nebo osvěžující ledovou limonádu. Můžete jím dochutit tousty nebo lívance. Patříte-li mezi milovníky grilování, pak ho použijte na přípravu marinády na maso. Může tvořit součást míchaných alkoholických nebo nealkoholických drinků. Také jej můžete přidat do těsta a vytvoříte si tak lahodný moučník.

Má podmanivou exotickou chuť.

Co je citron Yuzu?

Jedná se o malý kulatý citrusový plod, který má silnou a nerovnou kůru. Obsahuje větší množství pecek. Jeho chuť je velice pikantní, nakyslá a hořkosladká. Je to kombinace citronu, grapefruitu a mandarinky.

Zpracovává se podle tradiční asijské receptury formou konzervace v medu a cukru. Takto zůstává zachován vysoký obsah vitamínu C. První zmínky o jeho blahodárných účincích se zachovaly již z dob dávno minulých, ze starobylé Číny a z Japonska.

YUZUNÁDA

Tento svěží nápoj se vyrábí ze šťávy čerstvých citrusů. Jeho skvělá chuť osvěží v parných letních dnech.

YUZUNÁDA je fresh letní drink, který je plný vitality. Nabízí vyváženou chuť pro dokonalé osvěžení. Je zcela bez umělých sladidel a obsahuje čerstvou šťávu z Yuzu citrusů, třtinový, řepný a ovocný cukr a extrakt ze stéviových lístků.

YUZU SYRUP

YUZU SYRUP představuje novinku, která rozšiřuje rodinu Yuzu Yuzu. Jedná se o aromatický a pikantní koncentrát šťávy Yuzu, který se vyrábí ze šťávy Yuzu. Můžete si z něj připravit dokonale vyvážený a velice osvěžující nápoj, který v sobě spojuje citrusové aroma Yuzu s nádechem hořkosti a pikantnosti. Postačí 20 – 30 ml koncentrátu do 250 – 300 ml vody, ideálně vychlazené a perlivé.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz