Aloe je vynikající bylina na úpravu metabolismu.

Yuzu Tea patří mezi tradiční korejské nápoje. Pro jeho výrobu se používají citrusy Yuzu a med. Obsahuje velké množství vitamínu C a antioxidanty. Neobsahuje kofein, lepek, laktózu ani přidaná barviva.

Jak si vychutnat Yuzu Tea?

Lze si z něj připravit lahodný horký nápoj nebo osvěžující ledovou limonádu. Můžete jím dochutit tousty nebo lívance. Patříte-li mezi milovníky grilování, pak ho použijte na přípravu marinády na maso. Může tvořit součást míchaných alkoholických nebo nealkoholických drinků. Také jej můžete přidat do těsta a vytvoříte si tak lahodný moučník.

Aloe je vynikající bylina na úpravu metabolismu.
 
Zdravá střeva = imunita. Tu navíc podpoří samotné YUZU a vitamín C. V našem YUZU ALOE je obsah aloe vysoký a ačkoli se to zdá být letní nápoj, není to pravda. Celoroční konzumace je pro tělo prospěšná.
 
Díky šetrnému zpracování ihned po sklizni, kdy je použit vnitřní gel z listů, jsou v nápoji zachovány všechny zdraví prospěšné látky.
 
Aloe vera přispívá k přirozené obranyschopnosti, pomáhá s udržením normální hladiny cukru v krvi a normální funkci střev, má také antioxidační účinky.
 
 
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz