Rychlotest Lymská borelióza

Rychlotest Lymská borelióza

Lymská borelióza se řadí mezi infekční druhy onemocnění. Postihuje nejen klouby, ale také kůži a dokonce i srdce nebo nervovou soustavu. Mezi nejčastější přenašeče se řadí klíšťata. Onemocnění však mohou přenést také mouchy, komáři, blechy nebo ovádi.

Příznaky onemocnění

Na místě po kousnutí se objeví tmavě červená skvrna ohraničená světlým kruhem, která mívá oválný nebo kulatý tvar, může být i ostře ohraničená. Postižený pociťuje bolest v oblastech kloubů a svalů, je malátný, objevuje se horečka, bolest v krku a hlavy. Někteří jedinci mohou mít lymskou boreliózu bez příznaků.

Mezi další závažné obtíže patří ochrnutí svalů v obličeji, ztuhlost krku, světloplachost a mdloby.

Pokud není borelióza léčená, může dojít k velmi závažnému poškození srdce, pohybového aparátu nebo nervové soustavy.

Samodiagnostický Rychlotest Lymská borelióza

Jestliže jste na svém těle objevili přisáté klíště, nebo se vám na kůži objevila skvrna, můžete si opatřit Rychlotest Lymská borelióza, který pomáhá detekovat boreliózu z krve. Rychlotest si provedete sami, v klidu domova.

Jeho použití je velmi snadné, veškeré pokyny a potřebné pomůcky jsou součástí balení. Výsledky jsou známé do několika málo minut a spolehlivost testu je přes 90 %. Pokud vám vyjde test pozitivní, je potřeba okamžitě vyhledat lékaře, který provede další potřebná vyšetření a ihned zahájí nutnou léčbu.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz