Ochutnejte Yuzu Tea s vysokým obsahem vitamínu C a antioxidantů

Ochutnejte Yuzu Tea s vysokým obsahem vitamínu C a antioxidantů

Yuzu představuje tradiční korejský nápoj, který se vyrábí z čerstvých Yuzu citrusů. Jeho součástí je také med. Tělu poskytuje dostatek vitamínu C a antioxidanty. Neobsahuje kofein, lepek, laktózu, geneticky modifikované organismy ani žádná přidaná barviva.

Jak používat Yuzu?

Můžete si na něm pochutnat jako na horkém nápoji nebo osvěžující limonádě. Dokonale ochutí oblíbené toasty nebo lívance. Je ideální prostředek pro přípravu zdravé grilovací marinády. Přidat jej můžete do míchaných nealkoholických i alkoholických drinků. Může představovat součást sladkých moučníků.

Zdravotní přínosy Yuzu

Je bohatý na antioxidanty, které pomáhají s ochranou našeho těla proti stresu a snižují riziko vzniku srdečních chorob. Posiluje naši imunitu a to především díky obsahu vitamínu C. Pomáhá snižovat zánět. Podporuje lepší trávení a to především díky vyššímu obsahu vlákniny a trávicích enzymů. Dodá tělu potřebný vitamín C, který hraje v našem organismu důležitou roli. Je potřebný pro tvorbu kolagenu, vstřebávání železa, metabolismu bílkovin, správnou funkci imunitního systému a syntézu neutrotransmiterů, mezi které patří dopamin a noradrenalin. Kromě toho funguje vitamín C v našem těle jako silný antioxidant, který chrání buňky proti oxidativnímu poškození. Neutralizuje volné radikály – nestabilní sloučeniny. Yuzu poskytuje velké množství vitamínu C.

Poskytuje flavonoidy, které pomáhají snižovat oxidační stres, potlačují záněty, zlepšují regulaci krevního cukru a citlivost na inzulín.

YUZUNÁDA pro dokonalé osvěžení

Ochutnejte třeba svěží nápoj vyrobený ze šťávy čerstvých citrusů YUZUNÁDU. Je to ideální volba pro horké letní dny, kdy vám nabídne dokonalé osvěžení. Tento fresh letní drink je plný vitality a poskytuje vyváženou chuť i vůni. Dokonale vás osvěží. Neobsahuje žádná umělá sladidla, pouze čerstvou šťávu z Yuzu citrusů.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz