Proč jsou vitamínové balíčky ideálním dárkem?

Proč jsou vitamínové balíčky ideálním dárkem?

Potřebujete vhodný dárek pro své blízké a přemýšlíte nad tím, čím byste je asi tak mohli potěšit? Darujte jim zdraví v podobě vitamínového balíčku. Na našem e-shopu naleznete vitamínové balíčky určené pro všechny věkové kategorie. Obsahují ty nejlepší a velmi kvalitní vitamínové doplňky stravy určené pro lepší kondici i krásu. Vzhledem k tomu, že vitamíny jsou pro fungování našeho těla velmi potřebné, máte tak jedinečnou možnost darovat vašim blízkým to, co potřebují. Podpoříte tak jejich zdraví a zajisté je také potěšíte.

V nabídce naleznete nejen balíčky pro podporu zdraví a imunity. Přinášíme vám inspiraci.

Dárkové balíčky na podporu zdraví

Inspirujte se našimi tipy, které vykouzlí úsměv na každé tváři.

Tento dárkový balíček obsahuje doplňky, které podpoří imunitu. Jeho součástí jsou zinek, vitamíny C a D, Echinacea, Alpské pastilky s vitamínem C, hořčík a multivitamínové šumivé tablety.

Potěšte své blízké s tímto vitamínovým balíčkem, který obsahuje zinek strong, vitamíny C a D, YUZU Ginger, hořčík ve formě šumivých tablet a hroznový cukr.

Tento balíček je ideální volba pro podporu vaší imunity. Obsahuje multivitamín+, Echinaceu strong, vitamín C strong a bylinný extrakt určený pro podporu imunity.

Dárkové balíčky s produkty YUZU

YUZU Tea patří mezi tradiční korejské nápoje. Vyrábí se z citrusů Yuzu a medu. Nabízí vysoký obsah vitamínu C a antioxidanty. Neobsahuje kofein, je bez lepku, bez laktózy a bez přidaných barviv. Můžete si jej vychutnat jako nápoj horký nebo si z něj připravíte osvěžující limonádu. Dochutíte jím toasty nebo lívance. Je ideální surovinou pro přípravu grilovací marinády. Můžete z něj namíchat alkoholické či nealkoholické nápoje nebo jej přidáte do těsta na pečené moučníky.

Kromě zdravého Yuzu obsahuje vitamíny C a D a zinek.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz