Dárkový koš Česko Dýně

Kód: 022
Neohodnoceno
761 Kč
Skladem

Zkuste udělat změnu ve svých chutích a ochutnejte něco málo z dýně.

Detailní informace

Detailní popis produktu

  • Dýňový olej – olej nejvyšší kvality, díky technologii lisování za studena si uchovává zdraví prospěšné látky od vitamínů až po omega kyseliny 
  • Horňácké patizonky - v roce 2014 získaly certifikát za 1.místo v soutěži Regionální potravina Jihomoravského kraje a "Zlatá chuť jižní Moravy"
  • Jemná medová omáčka s jemně nasládlou chutí bez umělých barviv a dochucovadel

Horňácké patizonky, 370mlSpeciální delikatesa pro náročné. Lahodnost tohoto pokrmu zdůrazňuje fakt, že horňácké patizonky získaly v roce 2014 certifikát za 1.místo v soutěži Regionální potravina Jihomoravského kraje a "Zlatá chuť jižní Moravy". Jsou také nositelem prestižní regionální ochranné známky Tradice Bílých Karpat. Příprava těchto patizonek je velmi náročná. Jsou sbírány každé dva dny a ještě ten samý den naloženy do sladkokyselého nálevu. O jedinečnou chuť se pak stará speciální složení nálevu a to voda, ocet, cukr, sůl, pepř, bobkový list, hřebíček, nové koření a hořčičná semínka.
Dýňový olej, 250ml

Olej je jemné chuti a vůně po dýňových semenech, pouze mechanicky vylisován. Vhodný k dochucení slaných i sladkých pokrmů (rizoto i rýžový nákyp), dále do salátů, těstovin, hotových polévek a omáček.


Dýňová hořčice, 140mlSkvělá lehce pikantní hořčice z bio dýně Hokaido, bio žluté cibule, oleje, dijonské hořčice, koriandrových semínek, barevného pepře, soli a citronové šťávy. Dokonale se snoubí s jakoukoliv pečínkou.
Játrová paštika s restovanou cibulkou 130g

Starý rodinný recept na paštikové koření je použit při výrobě této klasiky. Jedná se o oblíbenou pochoutku, která se vyráběla během domácích zabíjaček. Paštika je vyrobena v selském stylu, z hrubě mletého masa a jater, provoněné česnekem a restovanou cibulkou.
Složení: : Vepřové maso (ČR), vepřová játra 30% (ČR), cibule 18%, uzené maso bez rychlosoli (vepřové maso, přírodní kouř), jedlá sůl, koření

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: